KLIMAFOLKEMØDET 2023

GENBRUGSKUNST & BÆREDYGTIGHED

Jeg havde den store fornøjelse at udstille på Klimafolkemødet i Middelfart fra d. 31 august til d. 2 september i det orange telt. 

Med denne collageudstilling på Klimafolkemødet i Middelfart, 2023, præsenterede jeg et udvalg af mine collager, der udelukkende er kreeret af genbrugsmaterialer.

Denne collageudstilling har rod i min virksomhedsprofil og manifest som bæredygtig virksomhed.

Jeg er stolt af at være collagekunstner med fokus på bæredygtighed, og gennem mit virke, ønsker jeg at udfordre den traditionelle kunstverden ved at skabe kunstværker, der ikke kun er æstetiske tiltalende men også bærer en dybere mening samt et budskab om genbrugsmaterialer og miljøbevidsthed. Jeg tror på, at kunst, i denne kontekst, kan være et effektivt værktøj til at sprede bevidsthed om ressourceforbrug kontra genbrug og medvirke til positive forandringer i vores samfund.

Min collagekunst af genbrugsmaterialer er ikke kun kunstværker; de er også en fortælling om vores fælles ansvar for planeten. Jeg vil med min collagekunst gerne skabe opmærksomhed og dialog om, hvordan vi som samfund og enkeltpersoner kan tage positive skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Gennem min collagekunst håber jeg at inspirere folk til at se skønheden og potentialet i genbrugsmaterialer og deraf tage handling på at reducere vores belastning på miljøet.