ANDRE LINKS

PLAKATER/BOLIGINTERIØR

Jeg eksperimenterer også med det digitale element indenfor collagegenren. På følgende platforme; Printler og Soceity6, kan du se og bestille et udvalg af mine digitale kreationer samt et udvalg af mine analoge collager, som jeg har affotograferet og overført til disse platforme.

Printler forhandler plakatkunst i både ArtPrint, Canvas og fine Art.

Soceity6 forhandler alt indenfor boliginteriør, så her kan du bl.a. finde Ladybug,Moth,Butterfly og Dragonfly m.fl. i forskellige udgaver indenfor både Wallart og Homedecor.

Et lille udvalg af mine digitale -og analoge collager på Society6 og Printler:

ARTMONEY

Jeg er medlem af Artmoney, som er en global sammenslutning af kunstnere. Artmoney er en global alternativ valuta lavet af original kunst. Artmoney måler 12 x 18 cm og har en fast kurs på 200 DKK. Der er efterhånden flere og flere butikker i både ind -og udland, som bruger Artmoney som et alternativ til betaling, og på den måde kan original og unikke små kunstværker komme vidt omkring. Der er desuden en del kunstsamlere, som opkøber Artmoney, og der findes et lille udvalg af Artmoney gallerier rundt omkring. Dertil er der ofte udstillinger med Artmoney i både ind -og udland samt større events.

Hvis du vil vide mere om Artmoney, kan du læse videre her.

Min Artmoneyprofil, hvor du også kan købe mine Artmoney, finder du her.

Et lille udvalg af mine Artmoney: